Download lagu Happy Asmara ft. Delva - Raiso Dadi Siji Mp3

Happy Asmara ft. Delva - Raiso Dadi Siji

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 7.709

Duration: 05:47

MP3 size: 5.29 MB

Date: 3 April 2023

Download Lagu Happy Asmara ft. Delva - Raiso Dadi Siji MP3, Video MP4 & 3GP bisa kamu download dengan mudah. Download Lagu Happy Asmara ft. Delva - Raiso Dadi Siji MP3 dapat kamu temukan dengan cara klik tombol "Download" di bawah secara GRATIS, CEPAT dan MUDAH, untuk link download lagu Happy Asmara ft. Delva - Raiso Dadi Siji terdapat pada halaman selanjutnya.



Title :Happy Asmara ft. Delva - Raiso Dadi Siji
Artist :Happy Asmara
Duration :05:47
View :7.709
Source :YouTube
Type of file :Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3Notif



Lirik: Happy Asmara ft. Delva - Raiso Dadi Siji

Aku tresno ro kowe
Tresno seng sak tenane
Kabeh wes tak kek'ke ro kowe
Atine

Senajan aku wes nduwe
Bojo seng sak tenane
Nanging aku tresnone yo mung ro kowe

Roso ati ra tenang mikirke selingkuhan
Tansah tak awang2 mabur koyo layangan
Padahal bojo neng omah
Mikirke dadi susah
Opo seng kudu dilakoni
Aku bingung sendiri

Pancen tak akoni
Tresnoku setengah mati
Tapi aku ra wani
Ngingkari janji suci
Mungkin kowe udu jodoku
Tapi aku sayang padamu
Jujur seko jero atiku

Sayang aku ikhlas trimo dadi seng keloro
Nadyan abot roso tresno seng tak songgoooo
cincin wes ngelingker neng jari manisku
Janji yo wes tak ucap neng ngarep penghulu
Saiki yo uwes telat arep ngomongke cidro
Aku mong ameh ndungo kowe iso bahagio

Senajan setatusku saiki ora dewe
Tapi ojo nganti leren tresnaku karo kowe
Mugo2 kabeh dikei dalan supoyo dadi padang
Anggone awak dewe lek gendak'an

Sayang aku ikhlas trimo dadi seng keloro
Nadyan abot roso tresno seng tak songgoooo

Sabar sak untoro sayang
Aku yo wes berjuang
Ndadekke ngimpi tenanan

Mugo kabeh iso lancar
Buang kabeh kenangan
Ikhlas lan sabar sayang

cincin wes ngelingker neng jari manisku
Janji yo wes tak ucap neng ngarep penghulu
Saiki yo uwes telat arep ngomongke cidro
Aku mong ameh ndungo kowe iso bahagio

Senajan setatusku saiki ora dewe
Tapi ojo nganti leren tresnaku karo kowe
Mugo2 kabeh dikei dalan supoyo dadi padang
Anggone awak dewe lek gendak'an

Sayang aku ikhlas trimo dadi seng keloro
Nadyan abot roso tresno seng tak songgoooo

Sabar sak untoro sayang
Aku yo wes berjuang
Ndadekke ngimpi tenanan

Mugo kabeh iso lancar
Buang kabeh kenangan
Ikhlas lan sabar sayang

Aku mung iso nerimo 
Kowe gone wong liyo 
Tresno raiso dipeksano
 
Aku tetep sayang kowe 
Tekane sak lawase 
Aku bahagia nyawang kowe

Tanganku wes ono cincin 
Janji setio lan suci 
Aku raiso nepati 

Kowe pancen tak tresnani 
Biyen tekan saiki 
Tapi raiso dadi siji 
Tapi raiso dadi siji

Download Lagu Gratis Happy Asmara ft. Delva - Raiso Dadi Siji di Download Lagu Mp3 Terbaik 2023, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Happy Asmara ft. Delva - Raiso Dadi Siji Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara ft. Delva - Raiso Dadi Siji.

Tags:

Happy Asmara ft. Delva - Raiso Dadi Siji, Happy Asmara ft. Delva - Raiso Dadi Siji mp3, lagu Happy Asmara ft. Delva - Raiso Dadi Siji, download Happy Asmara ft. Delva - Raiso Dadi Siji, Happy Asmara ft. Delva - Raiso Dadi Siji mp3 download, download lagu Happy Asmara ft. Delva - Raiso Dadi Siji mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home