Download lagu Safira Inema - Sak Ora Orane Mp3

Safira Inema - Sak Ora Orane

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 33.045

Duration: 04:39

MP3 size: 4.32 MB

Date: 23 June 2020

Download Lagu Safira Inema - Sak Ora Orane MP3, Video MP4 & 3GP bisa kamu download dengan mudah. Download Lagu Safira Inema - Sak Ora Orane MP3 dapat kamu temukan dengan cara klik tombol "Download" di bawah secara GRATIS, CEPAT dan MUDAH, untuk link download lagu Safira Inema - Sak Ora Orane terdapat pada halaman selanjutnya.



Title :Safira Inema - Sak Ora Orane
Artist :Safira Inema
Duration :04:39
View :33.045
Source :YouTube
Type of file :Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3Notif



Lirik: Safira Inema - Sak Ora Orane

Saben bengi aku ora iso turu kelingan sliramu
Nalikane mbiyen kowe ninggal aku
Tanpo mergo ra crito opo salahku
Saiki ning kono kepiye kabarmu
Opo kelingan awakku

Aku seng mbok gawe loro
Iseh kroso natu mbekas neng dodo

Reff:
Sak ora orane pernah ono ning uripmu
Masio ra pernah mbok anggep ono
Sak ora orane nate nyanding sliramu
Masio saiki wis disanding wong liyo

Saben bengi aku ora iso turu kelingan sliramu
Nalikane mbiyen kowe ninggal aku
Tanpo mergo ra crito opo salahku
Saiki ning kono kepiye kabarmu
Opo kelingan awakku

Aku seng mbok gawe loro
Iseh kroso natu mbekas neng dodo

Sak ora orane pernah ono ning uripmu
Masio ra pernah mbok anggep ono
Sak ora orane nate nyanding sliramu
Masio saiki wis disanding wong liyo

Sak ora orane pernah ono ning uripmu
Masio ra pernah mbok anggep ono
Sak ora orane nate nyanding sliramu
Masio saiki wis disanding wong liyo

Sak ora orane nate nyanding sliramu
Masio saiki wis disanding wong liyo

Download Lagu Gratis Safira Inema - Sak Ora Orane di Download Lagu Mp3 Terbaik 2023, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Safira Inema - Sak Ora Orane Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Safira Inema - Sak Ora Orane.

Tags:

Safira Inema - Sak Ora Orane, Safira Inema - Sak Ora Orane mp3, lagu Safira Inema - Sak Ora Orane, download Safira Inema - Sak Ora Orane, Safira Inema - Sak Ora Orane mp3 download, download lagu Safira Inema - Sak Ora Orane mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home